Gravidfotografering

dina minnen för framtiden

En minnesvärd upplevelse

Först och främst, stort grattis till ditt väntande lilla mirakel.Det är en helt underbar tid som väntar dig och jag rekommenderar starkt att fånga den där unika känslan som infinner sig, det är inte mycket som är så vackert som en gravid kvinna och du förtjänar en stund där fokusen endast är på dig och barnet som skapas inom dig. Jag lovar att detta blir bilder du kommer glädjas åt och minnas hela livet!

En stund bara för dig


Jag vill att du ska känna dig vacker och att denna stund blir unik för dig. Jag vill skapa vackra bilder utifrån dina önskemål och är nyfiken på dina tankar för att få den bästa upplevelsen som möjligt, en genuin känsla som du kommer att glädjas åt och minnas långt efter att din lilla bebis kommit till världen.

Jag lovar att göra mitt bästa för att du ska känna dig trygg och avslappnad hela vägen när jag guidar dig genom fotograferingen!


magiskt

bilder som blir minnen för livet

Boka din fotografering

du är vacker

stolt stark superkvinna

Boka din fotografering

vackra minnen

Ett liv på väg

boka fotografering

powerwoman

"du skiner"

Learn more

Frågor & svarVäl utvald fotoplats!

För mig är ljuset viktigt och att fånga den härliga känslan så därför lägger jag mycket tid på att hitta platser som blir guldkorn till just din fotografering.


Vi är på en plats som har det perfekta ljuset och som är lätt för dig att ta dig till, men jag är öppen för dina egna önskemål och är alltid nyfiken på nya ställen!Vad ska jag ha på mig?

Likt som ljus och plats så har även klädsen betydelse i en bild så därför har jag samlat på mig en egen garderob med några riktigt fina gravidklänningar som du mer än gärna får låna under din fotografering. Det finns sex olika klänningar att välja mellan: pastellrosa tyll, cremevit spets, vacker vit spets, olivgrön sammet, svart siden med öppen mage samt en rosa dröm i spets. SE DEM HÄR>>


Jag kan också rekommendera bilder i underkläder för att framhäva magen. Naturligtvis så väljer du själv om du vill ha dina egna kläder men då är mitt tips att du använder dovt naturnära färger och undviker mönster och starka färger!
När ska jag fotografera mig?

Gravidfotografering rekommenderar jag att göra mellan vecka 29-35, då du fått en fin rund mage och fortfarande kan röra dig ganska bra. Jag erbjuder dig ett konsultationssamtal på 20 minuter där du får berätta lite om dina tankar och önskemål inför fotograferingen och vi får också möjlighet att lära känna varandra lite mer vilket jag tror starkt på för att få dig att slappna av ännu mer inför fotograferingen.


Får jag ta med mig min partner?

Såklart ska din partner vara med, och har du barn innan så självklart är också det välkommet. Jag brukar då fotografera er först alla tillsammans, sen fokuserar jag på dig och då är du säkert lite varm i kläderna och den värsta nervositeten att stå själv framför kameran har släppt.

Något att tänka på är att matcha kläderna med varandra, gärna i naturfärger för en så harmonisk känsla som möjligt. Har ni svårt att välja så hjälper jag mer än gärna till!


Föreviga ett utav ert finaste minne som kommer följa med er i generationer. 


"words"

Camilla du är helt fantastisk, du fångar verkligen det magiska, när vi såg våra bilder stannade tiden!

-Angelica -


"words"

Camilla du är helt fantastisk, du fångar verkligen det magiska, när vi såg våra bilder stannade tiden!

-Angelica -en investering för framtiden

Gravidfotografering

- Konsultationsamtal
- Mina förberedelser inför fotograferingen utifrån dina önskemål
- 1 h fotografering
- Lån av gravidklänningar samt två ombyten
- 5 högupplösta bilder i ett personligt webbgalleri


2950 kr


Skicka din förfrågan här direkt

Föredrar du dessa alternativ istället?


Mail: photobymilla@gmail.com

Tfn: 070 631 01 98
Föredrar du istället desssa alternativ


Mail: photobymilla@gmail.com

Tfn: 070 631 01 98