Love what you do

do what you love

Om Camilla

Vem är då bakom kameran på photobymilla?


Jag är en barn/familjefotograf men älskar också att fånga det vackra så jag tackar sällan nej till en bröllopspfotografering, för mig är det de genuina bilderna med mycket värme och kärlek som fångar mig, så bilderna jag skapar är genom ögonblicken utan stela leenden eller konstiga poser, jag gillar när det är naturligt, lite busigt och spontant, att fotografera i ett vackert naturligt ljus gör att jag alltid har naturen som studio!


Jag bor i vackra Bredared strax utanför Borås och jag är verksam både i mina hemtrakter och utanför Borås. Jag fullkomligt älskar att fota – barn och djur! Känslan när en familj, ett brudpar eller en ägare till sitt djur gråter av lycka när de får se sina bilder är helt fantastisk. Att få se när de ser hur fina de är, hur deras kärlek till varandra verkligen strålar och att kunna ge dem oförglömliga minnen i form av bilder - det gör mitt jobb till det bästa jag någonsin kunnat drömma om!


Vad gör jag då när jag inte fotograferar?

Då är jag ute i naturen antingen till fots eller på hästryggen, myser med min lilla hund Clara som är en glad men gammal Jack Russel, jag pysslar också gärna tillsammans med min sambo på vår gård som huserar åtta hästar med varsin människa...detta är ett oändlighetsjobb men något vi älskar båda två!
Mitt mål med varje fotografering är att erbjuda en oförglömlig,

mysig och riktigt rolig upplevelse. 


"words"

"words"

“Att låta Camilla fotografera oss var ett av våra bästa beslut, en så avslappnad fotografering kunde vi aldrig föreställa oss, så vi kan bara varmt rekommendera denna härliga fotograf”