barn & familjefotografering

det mest värdefulla med tiden

Finns det något härligare än busigt glada barn, nej det tycker inte jag!


Alla har vi träffat på små barn som är blyga och inte vågar bjuda en främling på ett skratt eller leende, som gärna gömmer sig hos mamma eller pappa och inte vill vara med och leka. Jag är inte så mycket för uppställda barnbilder eller för att säga åt barnen att le på beställning. Nej, mitt sätt är mer att genom lek och bus få barnen att genuint ha en rolig stund full med skratt, tokigheter och spring i benen! 


De bästa bilderna på barn är enligt mig när man fångar deras personlighet och jag brukar anpassa de olika fotograferingarna efter varje enskild individ vilket gör detta möjligt, att fånga dem precis så som de är:

Okonstlat, avslappnat och äkta.


Att fånga de där ögonblicken som är särskilda för just er familj är det som gör varje fotografering så magisk. Ögonblickens betydelse förändras för de flesta över tid. En bild som är viktig nu kommer förmodligen vara än mer viktig i framtiden, inte bara för dig utan för andra i din närhet! 

Låt mig fånga just er familjs kärlek!


Är det alltid du som tar bilder på familjen?


Något som jag brukar tipsa om under mina barnfotograferingar är att vi även ska ta bilder med er föräldrar, syskon och på hela familjen tillsammans. En bild där alla är med, det är ju ändå inte bara för er skull, utan även för era barns skull. Bilder där det verkligen syns hur mycket ni som familj älskar varandra! Jag är själv så glad över fotografierna på mig tillsammans med min familj, för tänk att en bild har konsten att få oss att minnas så mycket från så längesen?vanliga frågor & svar

Vad ska vi ha på oss vid fotograferingen!


Jag har en förkärlek till stickat som blir så fint på bild, så ha gärna en kofta eller tröja. Naturliga färger är såå fint, t.ex grått, beige, crémevitt, gammalrosa eller likande dova färger. Blanda gärna texturer och material men undvik mönster och tryck!

Försök gärna hålla samma stil över hela familjen/barnen, men det betyder inte att ni måste ha precis likadana kläder eller färger på er, det blir snarare tråkigt. Välj ett par olika färgskalor som ser bra ut tillsammans! Men det viktigaste är att ni väljer det som ni själva tycker är fint, det som ni känner er bekväma i. Ni ska kunna springa runt, busa och mysa tillsammans. Ta gärna med ett extra ombyte ifall ni vill ha ännu mer variation på bilderna!

Var någonstans är fotograferingen?


Jag fotograferar alltid utomhus, speciellt i det varma motljuset som man får timmarna precis innan solen går ner, den timman kallar vi "golden hour" - det är det bästa jag vet! Men med riktigt små barn är det inte alltid lätt så då väljer jag noga ut en fotoplats som ändå passar, och har du önskemål om någon favoritplats så givetvis är vi där! Ett alternativ är också att jag kommer hem till er och fotar, passar allra bäst vid nyfödd fotografering och för ännu mer personliga bilder!


Får hunden eller katten följa med?


Jag får ofta frågan, får vi ta med oss våran hund eller katt på fotograferingen, och gissa vad jag svarar? Yeees jag älskar det, och såklart ska lilla pälsklingen vara med, det är ju vår allra bästa vän! Tänk när barnen blir stora och kanske hunden eller katten inte längre finns, att då ha bilder på just den bästa vännen är ju oslagbart och man minns just de där speciella stunderna ni hade tillsammans!


En investering för livet!


BARNFOTOGRAFERING

Detta ingår:

 • Konsultering med tips och info via mail eller telefon
 • Digital broschyr med allt du behöver veta inför en fotografering
 • Lån av rekvisita/kläder, pallar, filtar, resväska m.m
 • 1 h fotografering, utomhus i naturligt ljus eller hemma hos er
 • Noggrant utvalda fotoplatser
 • Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder
 • Redigerade högupplösta bilder
 • Personligt webgalleri online där ni i lugn och ro kan välja ut vilka bilder ni vill ha. Ni köper bara så många som ni själva fastnar för.


1350kr

(bilder ingår ej)FAMILJEFOTOGRAFERING

Detta ingår:

 • Konsultering med tips och info via mail eller telefon
 • Digital broschyr med allt du behöver veta inför en fotografering
 • Lån av rekvisita/kläder
 • 2 h fotografering, utomhus i naturligt ljus eller hemma hos er
 • Noggrant utvalda fotoplatser
 • Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder
 • Redigerade högupplösta bilder
 • En paus med fika
 • Personligt webgalleri online där ni i lugn och ro kan välja ut vilka bilder ni vill ha. Ni köper bara så många som ni själva fastnar för.


1750 kr

(bilder ingår ej)Paket

Mini

5 digitala bilder
Inkluderar förberedelse, fotografering, digitalt bildgalleri och redigerade bilder
(gäller ej familjefotografering)


2450 kr

Midi

10 digitala bilder
Inkluderar förberedelse, fotografering, digitalt bildgalleri och redigerade bilder
.


3550 kr

Maxi

20 digitala bilder
Inkluderar förberedelse, fotografering, digitalt bildgalleri och redigerade bilder
Bonus: 1 st fineart 20x30


4790 kr

Extra bildpaket

För dig som helt enkelt inte kan välja, ja jag vet, det kan vara väldigt svårt när man får se så många underbara bilder på de allra finaste människorna man vet! Detta paket gör pinan kort (ja obefintlig), här får du 30 extra bilder, (värde 10500kr)


4500 kr

Enstaka bilder

Du som bara vill ha någon enstaka bild betalar:
Bild 2048px 220 kr
Bild 3800px 350 kr
Bild 5600px 750 kr


.

PRESENTKORT

Känner du någon som nyligen fått barn, är gravid eller någon som du helt enkelt tycker behöver skämmas bort lite med fina bilder på sin familj/barn/sig själv? Då är ju ett presentkort en helt fantastiskt idé!


Köp ett presentkort laddat med valfritt belopp och din vän/syster/son/sambo kan själv boka in en tid för fotografering precis när det passar dem som bäst inom ett år.

Det enda jag behöver är ditt namn, adress, telefonnummer och vilket belopp du önskar ladda presentkortet med så skickar jag det till dig inom kort.


Välkommen att höra av dig för mer info eller för att beställa!

Du når mig enklast via mail, photobymilla@gmail.com


Boka din barnfotografering redan nu

Föredrar du dessa alternativ istället?


Mail: photobymilla@gmail.com

Tfn: 070 631 01 98