bröllopsfotografering

- en dag att minnas -

Bröllopsfotografering

- kärlek till varandra -

bröllopsfotografering

- genuina känslor -

bröllopsfotografering

- spontant & avslappnat -

bokningsförfrågan

spontant, genuint och massor av kärlek

All kärlek är värd att fira. Det spelar ingen roll hur stort eller smått ett bröllop är,

det är lika mycket kärlek för det. Att gifta sig är en fest och jag vill vara med!


Det är ju er dag och att ha mig med blir kul, inte stelt! Ni kommer knappt märka att jag har kameran med mig, det är så jag fångar era ljuvliga ögonblick, skratten och tårarna. Jag tror att just ni vill ha bilder som visar era känslor på riktig, bilder som visar det genuina, gapskratt och allt däremellan. Och vad gör det om det regnar, det är ju ert bröllop ändå! Det är just de där ögonblicken som är oplanerade och äkta som räknas och det är just det jag vill ge er!


Ni ska minnas dagen som en kram i hjärtat och med ett leende på läppen när ni ser tillbaka på dagen i era bilder, kanske med ett skratt också, gärna för mig! Och så ni, vars kärlek är så självklar. Blickarna ni ger varandra, ömheten som finns där emellan er. Det vill jag fånga på bild så låt mig fånga er personliga och

unika berättelse - Er kärleksberättelse!


Känslan när ett brudpar eller en familj gråter av lycka när de får se sina bilder är helt fantastisk. Att få dem att se hur fina de är, hur deras kärlek till varandra verkligen strålar och att kunna ge dem oförglömliga minnen i form av bilder - det gör mitt jobb till det bästa jag någonsin kunnat drömma om!
Låt mig föreviga just er dag!


Vad kostar det?

Yes yes yes, I get it? Vad kostar kalaset då? Alla par är unika och därför också alla bröllop, vilket gör att alla paket anpassas efter vad ni vill ha. Man kan säga att boka mig som bröllopsfotograf kostar från 7750 kr och uppåt, beroende på antal timmar ni vill att jag är med och allt det där, moms tillkommer såklart!


Heldag, halvdag eller bara porträtt+vigsel? I alla paketen ingår konsultationsmöte då vi träffas och lär känna varandra, går igenom och planerar dagen. I heldagspaketen ingår även en kostnadsfri prov/förlovningsfotografering!


Bilderna i de olika paketen levereras högupplösta digitalt på ett fint USB-minne tillsammans med en exklusiv fotobok från dagen, samt ett personligt webalbum online att dela med familj och vänner.


Så släng iväg en förfrågan så att vi kan göra er dag så speciell som möjligt!Hur bokar vi dig?

Första steget är förstås att ni hör av er till mig så kollar vi om ert datum fortfarande är ledigt. De flesta bokar mig redan ett år innan sitt bröllop. Maila, ring, eller använd dig av kontaktformuläret här på hemsidan. Är datumet för er dag ledig så pratar vi mer och lär känna varandra över en fika. Vi pratar om bröllopet, om vilka ni är, vad som är viktigast för er med bilderna och vilket paket i prislistan som passar er bäst. Genom att vi får lära känna varandra bättre är det enklare för er att slappna av framför min kamera, och framförallt för mig att skapa personliga bilder som passar för och

speglar just er.


Om allt är okej så är det bara ett kontrakt som ska skrivas och en bokningsavgift på 30% av totalbeloppet som ska betalas, sen är allt bokat och klart!


Oftast hörs vi sedan lite då och då fram till bröllopsdagen, jag finns alltid där för alla era frågor och funderingar, när vi sedan närmar oss ert datum har vi ett sista telefonmöte och stämmer av med alla praktiska detaljer för dagen.


Jag blir aldrig bra på kort, alltid så stel och tillgjord framför kameran?


-Du kan vara lugn, det är där jag kommer in och hjälper till! Jag kommer att tala om precis vad ni ska göra och tro mig – jag boostar självförtroendet och får till de där naturliga och genuina bilderna ni vill ha.


Hemligheten ligger i att lära känna varandra lite innan för att skapa en trygg relation. Sen hjälper jag er hur ni ska stå, hålla händerna, fästa blicken någonstans etc för att göra bilderna grymma. Slappna av och lita på mig!


En fotografering med mig är alltid spontan och alltid full av glädje, det är också ni som har sista ordet och som bestämmer hur ni vill ha det!Skicka din bokningsförfrågan idag!


Vill du veta mer? Kolla om jag är ledig ert datum och boka mig till ert bröllop? Träffas och prata mer? Jag tycker i så fall att vi ses över en riktig gofika på något mysigt café och snacka en stund. Jag är ju så nyfiken på er och vad ni planerar för ert bröllop! Hör av er så bokar vi en dejt.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag inom kort!


Föredrar du alternativ som dessa istället


Mail: photobymilla@gmail.com

Tfn: 070 631 01 98